News: Trouble logging in? Log in from the login page.
February 19, 2020, 03:51:27 PM

Author Topic: Resistance check question [resolved]  (Read 206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline oguinn

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 487
    • DIY Audio Gallery
Resistance check question [resolved]
« on: January 28, 2019, 01:05:39 PM »
Running the resistance checks right now. Everything’s looking good except for 49 and 54, which are coming up OL instead of 0. Any ideas about what might cause that?
« Last Edit: January 28, 2019, 02:07:46 PM by Paul Birkeland »
Jameson O’Guinn

-

Main System: Schiit Bifrost MB, U-Turn Orbit, Eros, BeePre, Stereomour II w/ DC Filament & Shunt Regulator (replacing w/ Kaiju), SEX 3.0 w/ C4S, Blumenstein Orcas, HD6XX

Desktop System: Crack with Speedball

Online Paul Birkeland

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12106
Re: Resistance check question
« Reply #1 on: January 28, 2019, 01:21:11 PM »
Usually that happens when you paint the transformer cover and the screws don't bite through.  Nothing connects to those terminals, so there's no need to attempt to remedy the situation.

-PB
Paul "PB" Birkeland

Bottlehead Grunt & The Repro Man

Offline oguinn

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 487
    • DIY Audio Gallery
Re: Resistance check question
« Reply #2 on: January 28, 2019, 01:22:27 PM »
Got it. As long as it’s no big deal I won’t rip the transformer bell apart and sand it. Good to know for the next build, though. Thanks, Paul!
Jameson O’Guinn

-

Main System: Schiit Bifrost MB, U-Turn Orbit, Eros, BeePre, Stereomour II w/ DC Filament & Shunt Regulator (replacing w/ Kaiju), SEX 3.0 w/ C4S, Blumenstein Orcas, HD6XX

Desktop System: Crack with Speedball