News:
December 07, 2021, 12:44:40 PM

Author Topic: BH-5 install question  (Read 1007 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Neuronal

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 116
    • Datta Lab Website
BH-5 install question
« on: June 07, 2021, 04:10:15 PM »
Is it ok to install the BH-5 OPT into my Paramounts with the stoke choke? I don't have a BH-7 choke but would still love to try the OPT - thanks for the advice!
Bob D
Rega P2, Cosecant DAC, Reduction, EFP III, Paramount V1.0 + soft start, Omega CAMs + DeepHemp 8s

Offline Paul Birkeland

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15851
Re: BH-5 install question
« Reply #1 on: June 07, 2021, 04:17:46 PM »
There shouldn't be any issue doing that. 
Paul "PB" Birkeland

Bottlehead Grunt & The Repro Man

Offline Neuronal

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 116
    • Datta Lab Website
Re: BH-5 install question
« Reply #2 on: June 07, 2021, 04:24:09 PM »
Thanks, Paul! Still trying to track down a pair of BH-7s, but in the meantime thought I'd start breaking in the OPTs....
Bob D
Rega P2, Cosecant DAC, Reduction, EFP III, Paramount V1.0 + soft start, Omega CAMs + DeepHemp 8s

Offline Paul Birkeland

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15851
Re: BH-5 install question
« Reply #3 on: June 07, 2021, 04:38:16 PM »
You could mount a pair of these up top:
https://www.tubesandmore.com/products/choke-one-electron-audio-prc-2-shunt-feed-se-output

I would cut out a piece of paper to be sure they fit the space available first though.
Paul "PB" Birkeland

Bottlehead Grunt & The Repro Man